Vámpírnaplók

Jelöltbemutató: Szabi

Egy cikk idejére most le kell dobnom a vámpír álcát, és olyat tenni amit ritkán szoktam: bemutatkozni. Szóval: sziasztok! Kovács Szabolcs vagyok, lassan 5 éve a koli lakosa. 

Suliba is járok általában, most már mesteren tolom az elméleti fizikát. Főleg a világűr tágulásával foglalkozom, az ilyen kvantumgravitációs, szuperhúrelméletes dolgok érdekelnek.

Still, ittlétem nagy részét a Bolyai tette ki; inkább amiatt hagytam ki órákat, mint fordítva. Itt találtam igazán magamra és tudtam kb. felnőni. Végigkísért a klub már jó sok mindenen, most próbálom visszaadni az újabb generációknak azt, amit én kaptam. Régen ez a konyhánk mocskának sikálását jelentette, meg a Photoshop abuzálását az SH-s / BN-es hajrákra. Manapság már inkább admin dolgokat csinálok, meg próbálok megbízható vén gecivé™ nőni, akitől bármit lehet kérdezni, bármiről.

A klubos életemen túl igyekszem részt venni nagyobb kolis dolgokban is. Szerveztem már párszor GT-t, gazdagítottam az SH feladatokat olyan gyöngyszemekkel mint az “Anyád” , meg DB tagként is grindolom épp a kolis jelentkezéseiteket.

Ha eddig ezek alatt nem találkoztunk, vagy csak nem köszöntem, az nem azért van, mert egy múlt évezredi sznob geci vagyok. Anno mikor idekerültem, hoztam magammal egy emberes adag social anxiety-t is. Napjaim nagy részét a koli csendesebb sarkaiban cigi-kávézva töltöttem… I mean, igazából ma is, de már ritkábban futok el, ha valaki odajön.

Direkt szociális kollégiumba akartam jönni még gimi után, mondván hogy ilyen téren kell fejlődnöm. Asszem sikerült is, és ha esetleg olvassák ezeket a szavakat akik segítettek: örökké hálás leszek ezért. Persze voltak nem várt fordulatok is. Soha nem hittem volna, hogy egy átlag estém része lesz a társas cigánypornó maraton, hogy megtanulok Tarot jósolni, vagy hogy órákig keressük a legretardáltabb nevű magyar településeket (Zala egy kincs ilyen téren).

Jót tett nekem ez a biztonságos közeg. Külön kiemelném ilyen téren vérvonalamat jelölt-társaimat: Emmát és Rozit. Na, ők látták mennyi szart átéltem ; és sosem haboztak segíteni. Örülök, hogy így állhatunk most a frontvonalra, és remélhetőleg majd a dobogó csúcsára is.

A témánk a vámpírok, ami egészen a szívemhez nőtt. A régi Bloodmoon profilom híján újra leszedtem a Vampire: The Masquerade-et, üvöltetem a fülesen a vámpír metált, meg úgy általánosságban vibe-olok ezzel a dark-os atmoszférával. Furán felszabadító a szettben lenni, jó kicsit felvenni egy álcát a szokásos mindennapok ellen.

Remélem a BN alatt sikerül pár emlékezetes, szórakoztató hetet csinálnunk Nektek. Az fix, hogy mi beleteszünk mindent, szóval ha úgy érzitek sikerült adnunk nektek valami egyedit:

Szavazzatok a Béna Véna csapatára!

További cikkek

Jelöltbemutatók

Jelöltbeumtatók: Emma

Sziasztok! Emma vagyok, de a legtöbben TóthEma-ként ismerhettek, nagyon kreatív becenév, tudom. Jászberényből jöttem, ami egyesek szerint a világ közepe, mások szerint viszont „csak” a

Tovább olvasom »
Csapatbemutatók

Rivális klánok: HázasodjAK?!

„Szinte egyből egymásra hangolódtunk, mindig is megvolt köztünk a kémia. Kiegészítjük egymást és úgy érezzük, hogy megtaláltuk a másikban a lelkitársunkat” Pontosan ezt mondaná egy

Tovább olvasom »
Csapatbemutatók

Rivális klánok: Fakanál

A 2023-as Budaörsi Napokon is képviselteti magát a Dokk Team Klub. Idei témánk a kulináris lett, csapatunk pedig a Fakanál néven indult a BN kampányidőszakába.

Tovább olvasom »
Csapatbemutatók

Rivális klánok: Spynék

Mi jut eszedbe azokról a szavakról, hogy kémek és lányok? Neeem, nem a Charlie angyalai. Sem valamelyik 2010-es akcióvígjáték. Nem is a Pindúr Pandúrok, de

Tovább olvasom »
Csapatbemutatók

Rivális klánok: Elvarázsollak

Kedves Olvasónk! Örömmel értesítünk, hogy felvételt nyertél a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába!  Viki, Balázs és Kristóf, akarom mondani Hermione, Ron és Harry fognak szárnyaik

Tovább olvasom »