Vámpírnaplók

Vámpírhoroszkóp

Köztudott, hogy a vámpírok, mint természetfeletti lények, közel állnak a csillagok hatalmához. Íme az ehavi vámpírhoroszkóp, hogy minden vérszívó megtudhassa, milyen vadászatok várnak rá!

Kos (03.21 – 04.20)

Április pozitív változást hoz a Kos jegy szülötteinek. Ha mindig is örök életre vágytál, most vámpírodra találhatsz, és ehhez még csak otthonodat sem kell elhagynod. Vérszívóként sok új lehetőség tárul eléd ebben a hónapban, olyan embereket csapolhatsz meg, akikről eddig álmodni sem mertél volna. Vigyázz azonban, ne rohanj foggal a falnak! Gondold át döntéseidet, hiszen impulzív természeted könnyen a lebukás szélére sodorhat.

Bika (04.21 – 05.20)

Ha még mindig kísértenek a száz éve történt kínos pillanataid, itt az idő elengedni őket, és a jelenre koncentrálni. Április tökéletes hónap arra, hogy elkezdd megvalósítani régóta dédelgetett álmaidat, legyen szó katakombád renoválásáról vagy egy vérpezsdítő nyaralásról. Megeshet, hogy egyesek sírba visznek folyamatos aggályoskodásukkal; ilyenkor fontos, hogy megtartsd a hidegvéred, a heves indulatok most nem vezetnek megoldásra.

Ikrek (05.21 – 06.21)

Úgy elrepültek fölötted az évszázadok, hogy még szinte fel sem ocsúdtál, már 2023 van. A modern technológia és életvitel teljesen összezavar, úgy érzed, nem tudsz lépést tartani a korral. Nem kell rögtön elásni magad, ha valami nem megy! Ikrek jegyűként vér- és tudásszomjad határtalan, így idővel biztosan belerázódsz a mai szokásokba. Addig is kerüld a kockázatokat, és ne feledd: sose bízz meg olyasvalakiben, aki fokhagymakrémmel keni meg a kenyerét.

Rák (06.22 – 07.22)

Ha óvatlanul kimutatod a fogad fehérjét, az emberek gyanakodni kezdhetnek vámpír mivoltodra. Igyekezz kerülni a kétes szituációkat, és dolgozz hiteles álcád kiépítésén! Egy kriptád kényelméből is végezhető munka jó kezdet lehet, és pénzügyeiden is segít. Kifinomult hatodik érzékkel rendelkezel, ami megsúgja majd, kik azok, akik sejtik a titkodat. Ennek tudatában vacsorádon sem kell majd gondolkodnod – a bizalmatlan emberek mindig praktikus vérforrások.

Oroszlán (07.23 – 08.23)

Légy nyitottabb az emberek felé! Bár néha úgy érzed, többet szívják a véred, mint te az övéket, és csak forogsz miattuk a sírodban, valójában nem mindegyikük ördögtől való. Hipnotizáló kisugárzásoddal (szó szerint) és telepatikus képességeiddel könnyen az ujjaid köré csavarhatod őket. Ha beismered, hogy hasznodra válhat elfogadóbbá válni velük szemben, nemcsak napi betevőd, de akár a szerelem is rád találhat ebben a hónapban.

Szűz (08.24 – 09.23)

Elég időt és embert áldoztál már vámpír kötelességeidre, szenteld most ezt a hónapot arra, hogy jól érezd magad! Vegyél részt egy pihentető denevér-sétarepülésen, vagy hódolj a gasztronómiai élvezeteknek egy hagyományőrző disznóvágáson. Sok tudást és bölcsességet halmoztál fel eddigi évszázadaid alatt, ezúttal próbáld egy kicsit félretenni őket, és az érzelmeidre koncentrálni. Ha valaki feszültséget szít, csak szabadulj meg tőle, nem érdemes mások miatt szívnod, sem rágódással tölteni a mindennapjaid.

Mérleg (09.24 – 10.23)

Nehezedre esik elfogadni, hogy vámpír lettél, még mindig temeted emberi voltod. Sehogysem fűlik a fogad a vérszíváshoz, hiányzik a napsütés és a saját tükörképed. Áprilisban viszont pozitív irányba változhat a hozzáállásod: lehetőséged nyílik megismerkedni más vámpírokkal, akik bevezetnek a sötét világ rejtelmeibe, és segítenek megtalálni magad ebben az új életformában. Egyre jobban megszereted majd a vámpírlétet, és lassan beáll az egyensúly az alvásciklusod és társadalmi teendőid között is. Csak keresd a kávéstandot!

Skorpió (10.24 – 11.21.)
Jegyedhez híven tisztában vagy vele, hogy milyen lehet egy mérgező személyiség, ez a képességed pedig mostanában különösen hasznodra válhat. Járj nyitott szemmel, könnyen összefuthatsz olyanokkal, akik nem bírnak tükörbe nézni, pedig nem is kéne ott látniuk semmit… lehet valami a háttérben? Fogas kérdés – deríts rá fényt!

Nyilas (11.22 – 12.21)
Örökéleted egy nyugalmas, boldog időszakában vagy, és ez a megjelenéseden is meglátszik: ragyogó bőr, véres mosoly, emberfeletti-feletti erő. Koncentrálj azokra, akik nem a zuhanásodra várnak, hanem örömmel nézik a szárnyalásodat, hiszen az ő kisugárzásukra van szükséged, hogy békében nyugodhass.

Bak (12.22 – 01.19)
Az elmúlt időszakban úgy érezhetted, hogy nem csak az életed, de a munkaóráid is örökké tartanak. Vigyázz, mert könnyen a kiégés szélére sodródhatsz, ahonnan nehezebb visszatérni, mint a jó öreg Vlad gróf vendéglátásából. Ne hagyd, hogy teljesen leszívjanak, válts munkahelyet vagy véreztesd ki őket te!

Vízöntő (01.20 – 02.20)
Vámpírléted kezdete óta lebegett feletted sötét felhőként az az érzés, ami március környékén teljesen hatalmába kerített. Lassan be kell látnod, hogy nem lehet a tavaszi fáradtságra fogni az állapotodat, ha nem is vagy képes fáradtságot érzékelni. Hidd el, még egy vérszívónál sem az a természetes állapot, hogy nem kel ki a koporsójából, nem kívánja a kedvenc vércsoportját sem és ismétlésen nézi az Alkonyatot. Kezdj el törődni a mentális egészségeddel, keress fel egy pszichológust!

Halak (02.21 – 03.20)

Mostanában elég vérszegény vagy, nem vezetnek sikerre a vadászataid. Félsz attól, hogy ügyetlenséged befeketít a többi vámpír előtt, így próbálod leplezni a helyzeted, de ezzel csak saját sírod ásod. Akárhányszor tanácsot adnak, úgy érzed, mintha karót döfnének a szívedbe, pedig csak segíteni akarnak. Ideje kilépni az álomvilágodból, és tisztább fejjel állni a problémák elé! Mindent könnyebb lesz megoldani, ha beismered: nem a világ borult fel körülötted, csupán te lógsz fejjel lefelé.

További cikkek

Jelöltbemutatók

Jelöltbeumtatók: Emma

Sziasztok! Emma vagyok, de a legtöbben TóthEma-ként ismerhettek, nagyon kreatív becenév, tudom. Jászberényből jöttem, ami egyesek szerint a világ közepe, mások szerint viszont „csak” a

Tovább olvasom »
Csapatbemutatók

Rivális klánok: HázasodjAK?!

„Szinte egyből egymásra hangolódtunk, mindig is megvolt köztünk a kémia. Kiegészítjük egymást és úgy érezzük, hogy megtaláltuk a másikban a lelkitársunkat” Pontosan ezt mondaná egy

Tovább olvasom »
Csapatbemutatók

Rivális klánok: Fakanál

A 2023-as Budaörsi Napokon is képviselteti magát a Dokk Team Klub. Idei témánk a kulináris lett, csapatunk pedig a Fakanál néven indult a BN kampányidőszakába.

Tovább olvasom »
Csapatbemutatók

Rivális klánok: Spynék

Mi jut eszedbe azokról a szavakról, hogy kémek és lányok? Neeem, nem a Charlie angyalai. Sem valamelyik 2010-es akcióvígjáték. Nem is a Pindúr Pandúrok, de

Tovább olvasom »
Jelöltbemutatók

Jelöltbemutató: Szabi

Egy cikk idejére most le kell dobnom a vámpír álcát, és olyat tenni amit ritkán szoktam: bemutatkozni. Szóval: sziasztok! Kovács Szabolcs vagyok, lassan 5 éve

Tovább olvasom »
Csapatbemutatók

Rivális klánok: Elvarázsollak

Kedves Olvasónk! Örömmel értesítünk, hogy felvételt nyertél a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába!  Viki, Balázs és Kristóf, akarom mondani Hermione, Ron és Harry fognak szárnyaik

Tovább olvasom »