TD

Hello KCSSK lakói!

Ti is úgy érzitek, hogy a kolis életetek egy igazi valóságshow? Ha igen, sok szeretettel üdvözöl a Totál Dáma csapata!

A csapat tagjai arra az elképesztő döntésre vetemültek, hogy önkéntesen jelentkeznek egy olyan kihívásra, amely a legzűrösebb, legundorítóbb, legmegpróbáltatóbb feladatokat foglalja magába.

A Totál Dáma jelentkezőjeként igazán úgy érezheted magad, mintha körülötted forogna a világ – ha nem is a kamerák és a rivaldafény, de az elfogyasztott alkohol mennyiség miatt biztosan.

A versenyzők mind nagyon elkötelezettek, hogy harcot vívva a kollégium kihívásaival megnyerhessék a versenyt, ám a végén, csak két döntős maradhat. Csak, a legélelmesebb, bátrabb, ügyesebb (legjobb májú?) jelentkezők maradhatnak játékban, akiknek nem okoz gondot undorító kaják, beragadt mosógépek, hangos szomszédok, vagy akár egy liter Mátyás Keserű legyőzése sem.

A fabudi nekik nem a mama kertjét idézi és a tábortűz körbeülése sem csak az önfeledt sütögetésről szól versenyzőinknek. Sosem lehet tudni ki lesz  az a szerencsétlen, aki a ceremónia végén mályvacukor nélkül távozik a kollégium területéről; örökre.

Ha érdekel hogyan alakul a versenyzők sorsa, és hogy milyen kalandokat rejt magában a műsör, kövessetek minket figyelemmel, mert most megtudjátok a TOTÁL DÁMA KCS-ban!

További cikkek

Csapatbemutatók

TD

Hello KCSSK lakói! Ti is úgy érzitek, hogy a kolis életetek egy igazi valóságshow? Ha igen, sok szeretettel üdvözöl a Totál Dáma csapata! A csapat tagjai arra az elképesztő döntésre vetemültek, hogy önkéntesen jelentkeznek egy olyan kihívásra, amely a legzűrösebb, legundorítóbb, legmegpróbáltatóbb feladatokat foglalja magába. A Totál Dáma jelentkezőjeként igazán

Tovább olvasom »
Jelöltbemutatók

Bulcsú

Kozma Bulcsú vagyok és 2019 ősze óta mondhatom magamat a kollégium lakójának. Rengeteg minden történt azóta és felfoghatalan számomra milyen gyorsan elrepült ez a röpke négy és fél év. A legtöbbekkel ellentétben én már egyetemi éveim előtt is hallottam a KCSSK-ról és magáról a jövőbeli klubomról a bátyám elbeszéléseiből, bár

Tovább olvasom »
Jelöltbemutatók

NagyMarci

Nagy Marci vagyok, ötödéves mindig is KCS-s vén kurafi. Véletlenek sokaságának köszönhetem, hogy ezeket a sorokat most írhatom. És én milyen hálás vagyok ezeknek az apró véletleneknek.  2018-ban az egyik legjobb barátom nővérétől hallottam először a Kőrösiről. Aztán amikor kiderült, hogy én is az ELTE-re jövök, egyértelmű volt, hogy ide

Tovább olvasom »