NagyMarci

Nagy Marci vagyok, ötödéves mindig is KCS-s vén kurafi. Véletlenek sokaságának köszönhetem, hogy ezeket a sorokat most írhatom. És én milyen hálás vagyok ezeknek az apró véletleneknek. 

2018-ban az egyik legjobb barátom nővérétől hallottam először a Kőrösiről. Aztán amikor kiderült, hogy én is az ELTE-re jövök, egyértelmű volt, hogy ide kell jelentkeznem. És bekövetkezett az első véletlen. KCSSK-s lettem. 

Szóval 2019 szeptemberében léptem át először a koli kapuját egy siheder kis 18 éves gyerek fejével. Aztán, most figyeljetek, második véletlen következik. Jelentkeztem a koli gt-re, majd elmentem a kari tárgyfelvételre. Mire visszaértem a koliba, már javában zajlott a gólyatalálkozó, így kissé zavarodottan, de annál lelkesebben kezdtem felkutatni a saját csapatomat. Végül a gt főszervezők siettek segítségemre, akik a B alagsorba irányítottak. Mint utólag kiderült, a főszervek benéztek valamit és amúgy eredetileg egy másik klubba lettem beosztva. Pont ezért egy másik klub csopveze meg is keresett, hogy csatlakozzak hozzájuk. De ekkor már késő volt. 

A Bolyai Clubban töltött két óra végérvényesen megpecsételte a sorsom. Bolyais lettem.

2019-ben Showhajtást nyertünk, ami életem egyik legnagyobb katarzis élménye azóta is. Aztán jött a Covid és ígyis megmaradtunk egymásnak offline és online egyaránt, aztán ezt sajnos…eljátszottuk még egyszer. 2021-ben nem remekeltünk az SH-n, aztán 2022-ben újra nyerni tudtunk, immár Bulcsú vezetésével, ami külön öröm volt, hiszen Bulcsúval (és Noellel is) 2019-ben jöttünk a koliba. 

Ja igen, azt majdnem kihagytam, hogy 2020 óta a koli diákbizotttságának tagja vagyok, 2022 ősze óta, pedig elnöke vagyok. Szóval anyukám időről időre biztosan csuklani kényszerül. Nah erről ennyit. 

A BN-nel 2022-ben ismerkedtem meg és szerettem bele. Ennél nagyobb, funabb kolis, klubos dzsamborit nem ismerek. Szóval szeretném, ha minél többen átélnék ezt az élményt. 

Gyertek utazatok vissza velünk a V.H.S. csapatával a ‘80-as évekbe, éljétek újra az ízléstelenül nagy válltömések, rózsaszín susogósok és szuperszexi kefebajszok világát! 

További cikkek

Csapatbemutatók

KoliForNia

A csapatunk az amerikai idióták néhány sztereotíp csoportját testesíti meg. A minden hájjal megkent elnök, aki elbukta a választásokat, ezért a KCs-ban akarja megnyerni a BN-t, hogy legalább ennyi sikerélménye legyen az életben. A szőke, közepesen eszes pompomlány, aki rossz dolgokba keveredett és furcsa tablettákat osztogat a bulikban. A redneck

Tovább olvasom »
Csapatbemutatók

Romadai

Szóljatok gyorsan Evelinnek, Virdzsinek, Viktorkának és mindenki másnak, hogy kapcsolják be a tévét, nézzék a híreket, hisz nagyon sokak kedvenc családja ismét képernyőn!!Helyezkedjetek el kényelmesen a kanapén és elevenítsünk fel együtt párat a Gáspár család legjobb pillanataiból. Nevetésből, kiabálásból és éneklésből nem lesz hiány. A Romadai csapata annyit üzen nektek,

Tovább olvasom »
Jelöltbemutatók

Bulcsú

Kozma Bulcsú vagyok és 2019 ősze óta mondhatom magamat a kollégium lakójának. Rengeteg minden történt azóta és felfoghatalan számomra milyen gyorsan elrepült ez a röpke négy és fél év. A legtöbbekkel ellentétben én már egyetemi éveim előtt is hallottam a KCSSK-ról és magáról a jövőbeli klubomról a bátyám elbeszéléseiből, bár

Tovább olvasom »